De verhuur van de appartementen ‘wonen met zorg’ in Fioretti is gestart. Er zijn 6 studio’s en 30 appartementen. Alle woningen hebben een keuken en een eigen berging. De slaap-, woon- en badkamer zijn zo ontworpen dat er voldoende ruimte is voor eventuele noodzakelijke zorgverlening. De opzet van Fioretti is speciaal gericht op zelfstandig wonende bewoners met een zorgindicatie, die zich aangesproken voelen door deze manier van elkaar ondersteunen. “Zorg en aandacht voor elkaar is als vanzelfsprekend en sluit helemaal aan bij gedachtegoed van de Zusters Franciscanessen van Veghel die eveneens in Fioretti wonen,” vertelt Yvonne van Geffen, directeur Stichting Teresia van Miert.

Het wonen in een appartement in Fioretti heeft veel voordelen. Zo ligt het Ontmoetingscentrum letterlijk naast de deur en bewoners kunnen gebruik maken van handige voorzieningen in en om het Kloosterkwartier, zoals de wasservice.

De appartementen beschikken over een ruim balkon op het oosten of het westen. In het appartementengebouw is door de zusters een intieme huiskapel gerealiseerd waar bewoners van Fioretti rust en stilte kunnen vinden. In de parkeergarage onder het gebouw zijn vaste parkeerplekken te huur en is ruimte voor het stallen van fietsen en scootmobielen.

Op www.fiorettiwonen.nl vindt u meer informatie en de procedure om uzelf in te schrijven.