Activiteiten

diverse
dagen

Yoga in het Moederhuis

Wanneer: 
maandag en donderdag om 18.45 uur en om 20.15 uur
woensdag om 9.00 uur
zaterdag (even weken) om 9.00 uur
Waar: Moederhuis - Deken van Miertstraat 8

Ayla den Das van Free Your Mind Yoga geeft een aantal keer per week yoga-lessen in het Moederhuis. Wil je een keertje meedoen en kijken of het wat voor je is? Je bent van harte welkom. Meld je wel even vooraf aan. Dat kan door een mail te sturen naar freeyourmindyoga@outlook.nl.


Dinsdag
10.30 - 12

Het inspireerplein: Samen bezig zijn

Wanneer: iedere dinsdag van 10.30 uur - 12.00 uur
Waar: Deken van Miertstraat 20 in Veghel


Hoe leuk is het je vertrouwde bezigheid zoals puzzelen of tekenen, met mensen om je heen te doen? Bij LeefGoed kun je aan tafel schuiven in een huiskamersfeer, waar iedereen zichzelf kan zijn. Met samen bezig zijn, deel je je hobby en krijg je wellicht zin om iets nieuws te doen. Denk aan schilderen, kleien, werken met lego of mecano, dansen, zingen of een gedicht schrijven. De keuze is aan jou. Ontdek waar jij plezier aan beleeft. En voel je vooral welkom. Iedereen mag meedoen en aanmelden hoeft niet. Neem materialen mee van huis (schaar, papier, breiwerk enz...) en neem als je wilt wat lekkers mee. Heb je vragen of idee├źn? Mail dan naar inspireerplein@gmail.com

Maandag
10 - 12

Koffie-inloop Ontmoetingscentrum

Wanneer: iedere maandag van 10.00 uur - 12.00 uur
Waar: (tijdelijke) Ontmoetingscentrum in Pand Unik (Deken van Miertstraat)


Kom eens gezellig binnenlopen voor een kop koffie, wat lekkers en gezellige praatje met buurtbewoners. Er zijn ook LeefGoed-gidsen aanwezig om al je vragen over LeefGoed te beantwoorden. En heb je zelf een leuk idee? De LeefGoed-gids hoort het graag.